decoration
decoration
decoration

DE KAUWGUMPOT DIE RECYCLEBAAR IS BIJ OUD PAPIER!

De nieuwe kartonnen potten van Mentos Kauwgum bestaan voor 90% uit karton en mogen bij oud papier gerecycled worden. Op dit moment zijn de volgende bekende Mentos Kauwgum smaken beschikbaar: Pure Fresh Fresh Mint en Strawberry, White Sweet Mint en Green Mint. De bekende smaken zitten in een handige pot met maar liefst 80 tot 110 kauwgums! Handig voor thuis, op het werk of onderweg!
Bekijk meer
decoration
decoration
decoration

Mentos Choco & Caramel Recepten

4 Heerlijke bakcreaties (met video!) door Menno de Koning.
Bekijk recepten
decoration
decoration
decoration

Nieuw: Limited Edition Mentos Fanta

Geniet van de combinatie Mentos èn Fanta! Deze Limited Edition zorgt voor een fantastische smaak ervaring! Mentos Fanta bevat de unieke en heerlijke smaak van Fanta Orange in een Mentos snoepje. En limited is ook écht limited dus waar wacht je nog op?
Bekijk meer
decoration
decoration
decoration

Win kaarten voor de finale van Roadtrippers

Wil je kans maken om Giel, Stefan, Marijn en Rijk te ontmoeten en samen met hen naar de finale van Roadtrippers 2023 te kijken? Schrijf je dan nu en maak kans!
Naar de winactie
Nieuw
decoration
decoration
decoration

Yes To Fresh Met Mentos!

Iedereen heeft wel zo zijn eigen dagelijkse beslommeringen en routines. Het is tijd voor een fris idee of nieuwe inspiratie! Ontdek jij ook de frisse wereld met Mentos Yes to Fresh? Mentos helpt je de vele mogelijkheden te zien, hoe te ontsnappen aan jouw dagelijkse routine. Met Mentos maak je een verfrissende keuze om het totaal even anders te doen of je droomt even weg naar het onbekende. Ervaar de positiviteit en het plezier, wanneer je kiest voor Mentos Yes to Fresh!
Bekijk meer