Ben jij 13 jaar of ouder?

Ja Nee

Heb je toestemming van je ouders om mentos.nl te bezoeken?

Ja

De allerleukste cadeaus van Mentos

Personaliseer je Mentos Gum

Op zoek naar een unieke manier om jouw vrienden, familie of collega's eens in het zonnetje te zetten? Verras ze dan met een persoonlijk Mentos kauwgumpakje of -potje. Door de blister van het pakje of de label van de pot te personaliseren met een foto, naam en/of logo heb je in een handomdraai een uniek presentje. De Mentos kauwgumpakjes en -potjes zijn perfect als promotiemateriaal, maar bijvoorbeeld ook als bedankje voor gasten van jouw feestje. Wie verras jij?

Probeer nu!

... Of een Mentos giftbox met de lekkerste rollen!

Wil jij iemand op een speciale manier bedanken, feliciteren of in het zonnetje zetten? Ontwerp dan een een super toffe Mentos giftbox. En deze verrassing is extra speciaal, want je ontwerpt de CompliMentos giftbox helemaal zelf. Geef jouw cadeau een persoonlijke touch door een naam, foto en grappig bericht toe te voegen aan een van de Mentos designs. Superleuk voor je lieve mama, favoriete collega, bff of die buurjongen waar je stiekem een oogje op hebt. Met een CompliMentos giftbox verras je iedereen.

Jouw persoonlijke CompliMentos giftbox is gevuld met maar liefst 5 heerlijke rollen in de smaken Mint, Choco & Caramel of Citroen. Daar kun je natuurlijk lekker in je eentje van snoepen, maar samen genieten is toch veel leuker?

Kies hier je giftbox

Deel met vrienden